23948sdkhjf

Forhandlinger om bycenter i Vordingborg

Administrationen i Vordingborg Kommune har fået mandat til at forhandle med de tre virksomheder, som har vist interesse for at byde på opførelsen af et bycenter i Vordingborg.
Den 9. april 2013 var sidste frist for de virksomheder, som ønskede at byde på opgaven at udvikle et bycenter i Vordingborg by. Vordingborg kommune modtog ingen bud i budrunden, og et flertal i Udvalget for Økonomi, Planlægning og Udvikling, har derfor nu besluttet at give administrationen mandat til at starte forhandlinger med de tre virksomheder, som på forhånd var prækvalificerede til at give bud på opgaven.

Et flertal i kommunens Udvalg for Økonomi, Planlægning og Udvikling besluttede den 17. april, at give administrationen mandat til at forhandle med de virksomheder, som har vist interesse for at byde på opførelsen af et bycenter i Vordingborg.

Administrationen forventer at præsentere resultatet af forhandlingerne for Udvalget for Økonomi, Planlægning og Udvikling den 2. juni og herefter for Kommunalbestyrelsen den 13. juni 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078