23948sdkhjf

26 meter højt Banedanmark-byggeri i Fredericia

68 arbejdspladser kommer til byen, når Banedanmark opfører et af sine to nye kontrolcentre i Fredericia.
I slutningen af marts måned annoncerede Banedanmark, at man har indgået kontrakt med E. Pihl & Søn om at bygge et nyt kontrolcenter ved Dybbølsbro i København.

Ved samme lejlighed blev det offentliggjort, at der skal opføres et tilsvarende byggeri i Fredericia, og det glæder man sig over i den sydjyske by:

- Vi har fået oplyst fra Banedanmark, at opførelsen af kontrolcentret medfører en flytning af 68 arbejdspladser til Fredericia. Det er rigtig gode nyheder, for vi taler om permanente arbejdspladser i byen, udtaler formand for Teknisk Udvalg Mads Lund.

Teknisk Udvalg har netop indstillet til byrådet, at en ny lokalplan godkendes, så Banedanmark kan gå videre med planerne i Fredericia. Bygningen placeres ved Chr. Winthers Vej og bliver 26 meter højt. Bag Teknisk Udvalgs godkendelse af projektet ligger en grundig sagsbehandling, hvor både æstetik og skyggepåvirkning på naboejendomme er taget med i betragtning.

Banedanmark forventer at sende udbuddet ud inden sommerferien og vælge entreprenør inden efteråret. Kontrakten med Pihl har en værdi af cirka 220 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078