23948sdkhjf

Ingeniør-koncern fortsætter væksten

2012-regnskabet fra Moe viser en overskudsgrad på 5,6 procent og et resultat efter skat på 12,3 mio. kr.
Moe & Brødsgaard, som i sidste uge skiftede navn til det mere mundrette Moe, er vokset til tredobbelt størrelse over de sidste 10 år, og væksten fortsatte i 2012.

Det netop offentliggjorte årsregnskab vidner om en fremgang i omsætningen fra 265 til 288 mio. kr., og på bundlinjen er indtjeningen mere end fordoblet.

- Vi har i 2012 haft fremgang, både i omsætning og indtjening. Med en overskudsgrad på 5,6 % er vi stolte af, at præsentere et årsresultat, der set i forhold til den generelle udvikling i markedet, er meget tilfredsstillende, siger administrerende direktør Christian Listov-Saabye.

Ekspansion
Etablering af datterselskab i Norge og geografisk, strategiske opkøb i Danmark har sammen med udbygning af nye kompetenceområder, været opskriften på den positive udvikling.

- Det er et klart mål for os, at vi hele tiden er i vækst. Det handler om at kunne tilbyde vores kunder den bedste rådgivning i form af kompetencer og høj faglighed, og give medarbejderne flere muligheder karrieremæssigt. Vi har et mål om vækst på 10 pct. om året. Inden vi kigger på væksten, kigger vi dog på bundlinjen. Vi har ikke vækst for enhver pris, siger Christian Listov-Saabye.

Næste skridt i strategien er det svenske marked og mulige nye strategiske opkøb i Sverige.

- Vi har efter et par år i Norge fået godt fat i det norske marked, og vi er i dag over 20 medarbejdere i Norge. Nu er vi i gang med at indstille kikkerten på det svenske marked. Vores filosofi er, at med et solidt fundament i Danmark, kan vi tilbyde alle kompetencer, på et nyt udenlandsk marked, fortsætter han.

Nyt domicil samler aktiviteterne
Moe-koncernen har nu knap 500 medarbejdere fordelt på seks kontorer i Danmark og et datterselskab i Norge. Hovedkontoret flytter til sommer ind i nyt domicil ved Buddinge Station i Gladsaxe. Det nyopførte byggeri bliver et af de første danske erhvervsbyggerier, der certificeres efter den nye DGNB-standard.

- Vi har i flere år været placeret på tre forskellige adresser i Rødovre. Nu samler vi alle medarbejderne i et nyt, bæredygtigt domicil tegnet af SHL Arkitekter og med Moe som ingeniør. Domicilet bliver et moderne vidensdelingshus, hvor vi fra de åbne planer, har rigtig god kontakt på tværs af afdelinger. Vi håber at de nye fysiske omgivelser vil gøre det tværfaglige samarbejde endnu bedre, slutter Christian Listov-Saabye.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14