23948sdkhjf

Mød byggeindustriens bedste kriseknusere

Building Supply har i den forgangne uge sat fokus på virksomheder, der har klaret sig godt under kriseårene. Mød de tre nominerede her.
Hvordan tackler din virksomhed krisen?

Building Supply efterlyste i sidste måned virksomheder, som har brugt de seneste års omskiftelige vinde på at bygge vindmøller frem for læhegn.

Deltagelsen var overvældende, og redaktionen modtog adskillige gode bud på, hvordan man konstruktivt kan tage krisen ved hornene.

Samlet vinder kåres tirsdag
I samarbejde med Building Supplys fem danske søsterportaler udvalgte redaktionen tre nominerede virksomheder, som blev præsenteret en ad gangen i sidste uge.

Tirsdag kårer redaktionerne en samlet vinder som Kriseknuser 2013, der modtager en annoncepakke til en værdi af 25.000 kr. på tværs af alle Industry Supplys brancheportaler.

Inden da er her muligheden for at læse eller genlæse de tre nominerede kriseknuser-virksomheder fra Building Supply:

KPC satser på egne styrker
Ny strategi løfter tegnestue ud af krisen
Nye betingelser giver nye muligheder

Ordet ”finanskrise” blev brugt over 40.000 gange i de danske medier i løbet af 2012 og er alene i de første fire måneder af 2013 blevet anvendt over 12.000 gange.

Industry Supply har derfor – med brancheportalerne Building Supply, Electronic Supply, Energy Supply, Food Supply, Metal Supply og Wood Supply – ønsket at sætte fokus på nogle af de mange virksomheder, der har tacklet krisen konstruktivt og opnået positive resultater.

Redaktionen modtog godt 60 henvendelser om kriseknusende virksomheder, og det er alene ud fra disse, at de nominerede er udvalgt.

Selv om årets Kriseknuser 2013 formelt kåres tirsdag, er redaktionen naturligvis fortsat på jagt efter både de gode, spændende, opsigtsvækkende og på anden vis interessante historier fra branchen.

Ligger du inde med et tip, så kontakt os endelig på mail: redaktionen@building-supply.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111