23948sdkhjf

BoligJob-ordningen: ”Det er ret vildt”

3byggetilbud.dk, der formidler byggeopgaver, har oplevet en eksplosiv vækst i antallet af henvendelser siden i mandags.
Søndag nåede politikerne på Christiansborg til enighed om første del af regeringens vækstplan; herunder en genindførelse af BoligJob-ordningen.

Hos 3byggetilbud.dk valgte man straks at indkalde ekstra personale ud fra en forventning om, at den længe ventede vedtagelse af servicefradraget ville medføre ekstra mange henvendelser fra byggelystne boligejere.

Det skulle vise sig at være en god idé. Allerede søndag aften var der så mange brugere inde på sitet, at 3byggetilbud.dk tog kontakt til sin udbyder for at sikre sig mod nedbrud, og interessen tog yderligere til fra mandag morgen.

- I mandags, dagen efter håndværkerfradraget blev genindført, steg antallet af bygge- og renoveringsopgaver med 85 procent sammenlignet med en normal mandag. Det er ret vildt. Vi har ikke tidligere oplevet en så eksplosiv vækst i tilgangen af byggeopgaver, som tilfældet er lige nu. Boligejerne har virkelig taget fradraget til sig, og vi oplever en stor vækst i antallet af boligejere, der skal have bygget til eller renoveret boligen. Det virker som om, de har siddet klar derhjemme som væddeløbsheste i en startboks, så kom fradraget, og så bestiller de håndværkeren, siger kommunikationschef Michael Müller.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078