23948sdkhjf

120 nye medarbejdere rykker ind

Byggeriet af nyt Bauhaus i Roskilde nærmer sig sin afslutning, og 120 nye medarbejdere gør sig klar til at tage imod inventar og mere end 120.000 forskellige varenumre.
Med en størrelse på knap 15.000 kvadratmeter og godt 120 ansatte bliver det nye Bauhaus en markant virksomhed i Roskilde.

Netop nu nærmer en ny milepæl sig. Bauhaus overtager nemlig snart den store bygning, hvor de nyansatte Bauhaus-medarbejdere flytter ind og fylder varehuset op med inventar og et imponerende sortimentet med cirka 120.000 forskellige varenumre.

Service til de professionelle
Det brede varesortiment er ikke kun forbeholdt private gør-det-selv-folk og haveentusiaster. Byggevarehuset regner nemlig også med at være en attraktiv samarbejdspartner for de professionelle kunder i Roskilde og omegn.

- For eksempel får vi en 3.600 kvadratmeter stor drive-in trælast med branchens bedste åbningstider, der er tilpasset håndværkere og entreprenører. Samtidig får afdelingen et yderst kompetent personale, som vil stå klar med råd og vejledning til det store segment af små og mellemstore håndværksmestre i Roskilde, fortæller varehuschef Rune Sury.

God plads til bekvemme indkøb
Bauhaus forventer at åbne dørene for kunderne i det nye byggevarehus først på sommeren. Forud for byggeprocessen er gået en længere proces med at finde den helt rette placering, hvor logistik og plads går op i en højere enhed.

- For det første er Roskilde en attraktiv by i vækst og med et godt kundegrundlag. Derfor ser vi et stort potentiale i at tilbyde noget, som byen har manglet i form af et bredt og dybt sortiment samlet på ét sted. Derudover er vi også godt tilfredse med placeringen ved Trekroner Station og tæt på motorvejen, så vores kunder har nemt ved at komme til og fra vores varehus, påpeger Rune Sury og fortsætter:

- Selve varehuset er indrettet til at give kunderne en god oplevelse. For eksempel har vi lagt stor vægt på god plads på gangene, ligesom vores drive-in trælast er indrettet til, at kunderne kan have traileren med helt ind og læsse varerne direkte op i den.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093