23948sdkhjf

A. Enggaard vinder rådhusprojekt

Blandt tre prækvalificerede teams har Rebild Kommune netop udpeget vinderen i konkurrencen om et nyt rådhusbyggeri, der skal stå færdigt inden sommerferien 2014.
Entreprenørfirmaet A. Enggaard er netop nu i gang med Hjørring Rådhus og i sidste uge kom endnu et rådhusbyggeri i ordrebogen.

Efter intens debat nikkede et flertal i Rebild Kommunes byråd nemlig ja til, at Enggaard skal opføre en ny administrationsbygning i Støvring. Budgettet er på 29 mio. kr., og inden sommerferien næste år vil en 3.410 m² stor administrationsbygning, heraf 280 m² kælder, stå klar til indflytning

Rebild Kommune havde modtaget tre tilbud på erstatningsbyggeriet for det gamle rådhus. Udover A. Enggaard var der bud fra TL-Byg A/S og Scandi Byg A/S.

- Tilbuddet fra Enggaard, har vi vurderet som det mest fordelagtige. Dette projekt giver flest m2 for pengene, men det var bestemt ikke noget nemt valg. Vi fik nemlig tre gode projekter, som hver især indeholder mange gode detaljer, men overordnet set løser projektet fra A. Enggaard opgaven bedst, siger borgmester Anny Winther.

Allerede midt i juni begynder nedrivningen af de gamle højskolebygninger for at gøre plads til administrationsbygningen. Højskolens hovedbygning skal dog renoveres og igen indgå i Støvrings kulturtilbud og kulturliv.

Rådgivere på projektet er arkitektfirmaet Bjørk & Maigård, ISC Rådgivende Ingeniører og Vibeke Rønnow Landskab.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187