23948sdkhjf

Stor opgave får anlægsfirma til at udvide på Fyn

Da sjællandske OK Grøn Anlæg vandt en stor opgave hos Odense Kommune, valgte firmaet at tage springet over Storebælt og etablere sig på Fyn.
Da anlægsfirmaet OK grøn anlæg fra Borup på Midtsjælland i foråret 2012 vandt entreprisen på pasningen af 181 boldbaner fordelt på 52 anlæg og 245 ha i Odense Kommune, havde firmaet ikke en mand eller maskine på Fyn.

Firmaet havde dog referencerne i orden og vidste præcis, hvilke maskiner, de skulle ud og anskaffe sig, for at kunne leve op til Odense Kommunes krav. Sammen med købet af nyt maskineri blev der ansat seks maskinførere.

Fra seks til 20 mand på et år
OK grøn anlæg så Odense-opgaven som en mulighed for at etablere sig på Fyn og fik hurtigt etableret en plads og ansat flere medarbejdere.

Direktør Kim Aaskov fra OK grøn anlæg fortæller:

- Entreprisen på boldbanerne til i alt 26,5 mio. kr. over fem år, var det, der skulle til, for at vi tog springet over Storebælt, og nu mander vi op, så snart der er nye opgaver i farvandet, f.eks. er plejeopgaver for boligselskaber et af de områder, som virksomheden har meget stor ekspertise i, og som vi også gerne vil udvide med på Fyn. Vi har også en stor anlægsafdeling, så vi er klar til at byde på store anlægsprojekter for både offentlige og private virksomheder på Fyn.

Firmaet har allerede vundet flere opgaver fra Odense Kommune, nemlig entreprisen med vedligeholdelse af parker og grønne områder i Odense Nordvest og senest et par entrepriser med ukrudtsbekæmpelse og græsslåning langs veje og rabatter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.089