23948sdkhjf

Det Sker: ”Investeringer i fremtidens transportkorridorer”

Der er anlægsinvesteringer på vej for milliarder oven på det nye trafikforlig. Hør bl.a. transportminister Henrik Dam Kristensen fortælle om de store projekter.
Infrastruktur er nøglen til vækst i Danmark. Derfor står de fleste af Folketingets partier bag et nyt trafikforlig med massive investeringer i nye motorveje, broer, jernbaner og letbaner.

Men hvad betyder infrastrukturen for dansk erhvervsliv og økonomi? Kan de store projekter give job til de mange ledige hænder i bygge- og anlægsbranchen? Og er investeringerne store nok til løse trængselsproblemerne omkring de større byer?

Disse spørgsmål tages op af en række af landets eksperter, når Nohr-Con den 12. og 13. juni er vært for konferencen ”Investeringer i fremtidens transportkorridorer” i København.

På konferencen kan man bl.a. opleve:
• Transportminister Henrik Dam Kristensen fortæller om det nye trafikforlig og om Togfonden, som skal sikre, at Danmarks offentlige transport frem mod 2025 får et markant og tiltrængt løft.

• Områdechef Martin Munk Hansen fra Banedanmark fortæller om de 27,5 mia. kr. til elektrificering, udretning og nybygning af jernbanen; herunder bl.a. Ringsted-baneprojektet.

• Anlægsdirektør Jens Holmboe fra Vejdirektoratet fortæller om de nye motorveje, der er på vej over det meste af landet; herunder den nye strækning mellem Herning og Holstebro.

• Formand for samarbejdet om Letbane langs Ring 3, Bo Rasmussen, fortæller om planerne for en letbane ved København samt de udfordringer, der skal overkommes, før den kan realiseres.

Derudover vil der være indlæg om Fremtidens transportkorridorer, Beskæftigelse og anlægsinvesteringer i de kommende år, Femern Bælt-forbindelsen, Fremtidens infrastruktur i København, Letbane på vej i Odense, Private investorer og OPP-projekter, Nye markedsmuligheder: Store anlægsprojekter i Norge.

Læs mere om konferencen på Nohr-Cons hjemmeside
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.689