23948sdkhjf

Dansk C2C-løsning til Holland

KE Fibertec fra Vejen skal levere bæredygtig ventilation til det første Cradle to Cradle-certificerede skolebyggeri i Holland.
Holland har i mange år været med helt fremme i forhold til Cradle to Cradle (C2C) og bæredygtigt byggeri. Alligevel er det først nu, at den første skole, hvor alle byggematerialer certificeres efter C2C-standarden, bliver bygget.

Lyceum Schravenlant ligger i Schiedam tæt på Rotterdam. Hollandske LIAG er arkitekt på projektet, der omfatter 6.000 m² CO2-neutral bebyggelse, der skal stå klar til brug ved udgangen af 2013.

Arkitektfirmaet har valgt KE Fibertecs CradleVent, der er verdens første C2C-certificerede ventilationskanal, til at sørge for optimal luftfordeling i klasseværelserne.

- Vi er stolte over at være en del af Hollands, og måske verdens, første Cradle to Cradle-skole. Det er en stor anerkendelse af vores certificeringsarbejde og det glæder mig, at man vælger tekstilbaseret ventilation til at sørge for et godt indeklima og indlæringsmiljø for eleverne, siger adm. direktør Carsten Jespersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094