23948sdkhjf

Krone Vinduer vil være hurtigere med prisen

Et nyt online beregningsprogram udregner prisen på vinduerne allerede hos kunden. Det giver helt nye muligheder for tømrermesteren – og for Krone Vinduer.
Efter godt et års udviklingsarbejde har Krone Vinduer netop lanceret ”Krone Portalen” – et nyt online beregningsprogram til tablet, smartphone og PC.

Programmet giver mulighed for at udregne priserne direkte ude hos kunderne, og dermed reduceres spildtiden markant, fordi tømrermesteren hurtigt kan oplyse, hvad en udskiftning af vinduer og døre vil koste. Samtidig danner programmet automatisk relevante energidata.

- Som professionel i byggeriet bruger man mange ressourcer på uforpligtende opmåling og tilbudsberegning – uden sikkerhed for, at det resulterer i en ordre. Hidtil har tømrermesteren taget mål ude hos kunderne og ringet til os efterfølgende for at få sammensat et tilbud. Det tager tid fra både ham og os, og risikoen er, at slutkunden i mellemtiden vælger en anden leverandør. Med Krone Portalen kan vi potentielt fremrykke købsbeslutningen, så der spares både ventetid på tilbud og ekstra møder med slutkunden, forklarer Thorkil Søndergaard Lorentzen fra Krone Vinduer.

En klar konkurrencefordel
Programmet fungerer på den måde, at relevante oplysninger som mål materialetype indtastes, hvorefter der genereres pris og øvrig info på hvert element. Hver kunde har sine egne indstillinger i programmet, og det betyder, at eksempelvis tømrermesteren kan udregne priserne inklusiv montering af vinduerne med egne priser og rabatsatser.

- Vi tror, at vi kan vinde flere ordrer ved at være hurtigere med en pris til kunden. Det giver en klar konkurrencefordel, og på længere sigt forventer vi derfor også, at portalen vil resultere i nye kunder og øget ordreindgang, siger Thorkil Søndergaard Lorentzen, som ikke er bange for, at tiltaget vil gå ud over den personlige kontakt til eksempelvis tømrermestrene:

- Krone Portalen skal først og fremmest bruges til salg af standardløsninger. Når det drejer sig om de mere specielle ordrer, vil de fortsat ringe til os, så der er ikke tale om en erstatning for den personlige kontakt, understreger han.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141