23948sdkhjf

Herning-entreprenør går konkurs

Weis & Nybo, der på et tidspunkt beskæftigede op mod 100 medarbejdere, må lukke på grund af dårlig økonomi og lav ordrebeholdning.
Onsdag den 15. maj tog retten i Herning byggefirmaet Weis & Nybo A/S under konkursbehandling.

Virksomheden har haft det svært under krisen og måtte i foråret 2011 igennem en rekonstruktion. Det banede vej for et overskud på driften allerede i anden halvdel af 2011, og året efter var der sorte tal på bundlinjen.

Siden er det imidlertid ikke lykkedes at opretholde et tilstrækkeligt ordreniveau, og ifølge Herning Folkeblad kunne indehaverne Knud Weis og Jan Nybo derfor ikke se anden udvej end en konkurs:

- Det overskud, vi realiserede i 2012 på omkring en million, har vi tabt henover vinteren. Vi må erkende, at pengene forsvandt sammen med frosten, og for at begrænse kreditorernes tab valgte vi selv at begære os konkurs. Det er skammeligt både over for de 35 dygtige og loyale medarbejdere og den loyale kundekreds, siger Jan Nybo til avisen.

Herning Folkeblad oplyser, at en del af virksomheden forsøges videreført i et nyt selskab. Medarbejderne i bore-/skæreafdelingen og i håndværkerafdelingen har således fået besked på at arbejde videre, mens kuratoren arbejder på et salg af aktiviteterne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078