23948sdkhjf

El-installationsvirksomhed køber konkurrenter

Knudsker El har pr. 1. maj købt Tejn El og BM Kofoed. Elinstallationsvirksomheden med base i Rønne har nu i alt 43 ansatte.
- Med købet af virksomhederne styrkes Knudsker El ikke kun geografisk men også på kompetencer. Personalet i BM Kofoed og Tejn El vil tilføre forretningsområder der er helt nye for Knudsker El. Omvendt vil Knudsker El kunne tilføre de købte virksomheder en mere effektiv og for kunderne en mere fordelagtig forretningsgang. Alle faktorer der vil ruste og forberede den samlede virksomhed til de fremtidige krav der måtte komme fra kunderne, oplyser aut.elinstallatør Peter Lund Olsen i en pressemeddelelse.

Tidligere indehaver af BM Kofoed og Tejn El, aut.elinstallatør Steffen Lund, har valgt at sælge de to virksomheder på grund af sygdom.

Ændringer i organisationen
I forbindelse med sammenlægningen sker en række organisatoriske ændringer.

Ny daglig leder i Tejn bliver Torben Engel som kommer fra BM Kofoed. Elektrikerne fra BM Kofoed vil fremover have adressen i Tejn som fast udgangspunkt. Lageret samles også i Tejn. Til gengæld bliver hvidevarebutikken i Tejn nedlagt, så der fremover kun vil være værksted og lager i Tejn. Hvidevarerne fra butikken i Tejn vil blive flyttet til butikken i Hasle.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093