23948sdkhjf

Nye faciliteter ved gamle skoler

Esbjerg Kommune bruger 4,2 mio. kr. på nye bygninger ved Øster Vedsted gl. Skole og Kongeådal gl. Skole nær Ribe.
Der er afsat 4,2 mio. kr. til projektet ved Øster Vedsted gl. Skole. Anlægsarbejdet omfatter nedrivningen af de gamle skolebygninger og opførelsen en ny bygning med bade- og omklædningsfaciliteter til Øster Vedsted Idrætsforening til udendørs sportsaktiviteter.

Der etableres også terræn til opbygning af en legeplads samt et nyt skur og værksted til daginstitutionen Kaskelotten, der benytter nogle af skolens bygninger. Daginstitutionen får også installeret et nyt varmeanlæg.

Nedrivningsarbejde ved Kongeådal gl. Skole
Også ved Kongeådal gl. Skole sker der nyt. Her etableres et nyt område. Det koster 700.000 kr. at rive skolebygningerne og SFO-bygningen ned og anlægge et nyt udenomsareal.

- Det er den bedste løsning for området at fjerne bygningerne, og i stedet etablere et område som fremadrettet kan bruges til nye aktiviteter, siger Knud Jager Andersen, formand for Kultur & Fritidsudvalget.

Anlægsbevillingerne til nedrivningen af de to skoler og opførelsen af nye faciliteter er godkendt af Kultur & Fritidsudvalget. Anlægsprojekterne indstilles nu via Teknik & Forsyningsudvalget til byrådet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078