23948sdkhjf

Licitation må gå om i Høng

Licitationen på byggeri af en ny samlet skolefritidsordning i Høng er aflyst. Licitations-resultatet gav bud, som ligger en del over budgettet.
- Da de indkomne bud ligger langt over det afsatte budget er det i første omgang blevet besluttet at aflyse licitationen. Vi har i den sammenhæng bedt administrationen undersøge, om der er alternative muligheder for placering af SFO i Høng, udtaler borgmester i Kalundborg Kommune, Martin Damm.

Kalundborg Kommunalbestyrelse har tidligere besluttet, at de tre SFO-bygninger i Høng skal samles på en nybygget matrikel. Den efterfølgende licitation på nybyggeriet svarede dog ikke til det afsatte budget. Derfor har et flertal i kommunalbestyrelsen på et lukket møde onsdag d. 22. maj 2013 besluttet at aflyse licitationen.

Arbejder på alternativ løsning
I den alternative placering og vurdering af gode lokaler til at huse den fremtidige SFO indgår også udviklingen i børnetallet i Høng området samt sammenhængen til den forventede folkeskolereform. Det skal sikres, at den alternative løsning spiller sammen med både børnetal og de forventede intentioner i en kommende reform.

- Af hensyn til børn, forældre og personale har vi bedt om, at sagen kan behandles hurtigt, gerne inden sommerferien, da vi er opmærksomme på, at der brug for en afklaring, så den enkelte ved, hvad der kommer til at ske på området, siger borgmester Martin Damm.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078