23948sdkhjf

Nyansættelse i HB Connection

Aulum-virksomheden har ansat Lars Bilberg som Teknik- og Energikonsulent med fokus på rådgivningsservice.
Lars Bilberg (billedet) er udlært som elektriker i HB Connection A/S i 2007 med fokus på lys og energi – blandt andet med specialopgaver for industrien indenfor styring og regulering. Han er i år vendt tilbage fra LEGO med en maskinmesteruddannelse i rygsækken.

Lars skal tilføre HB Connection specialistviden indenfor felterne el-teknik, vedvarende energiformer og energioptimering.

- Jeg har valgt at ansætte Lars for at få tilført den allernyeste viden indenfor bl.a. energioptimering og vedvarende energi. Lars kommer til at levere rådgivningsservice til vores kunder. Og både private og erhverv vil kunne drage stor nytte af fx et energieftersyn, siger direktør Henrik Bendtsen.

Direktørens højre hånd
Lars afsluttede maskinmesteruddannelsen hos LEGO med et bachelorprojekt omhandlende regulering af kølemaskiner. Maskinmesteruddannelsen indeholder mange andre elementer end de tekniske indenfor el, VVS og gas. Også projektledelse og administrativ ledelse er en del af uddannelsen.

Derfor vil Lars Bilberg også komme til at bistå Henrik Bendsen i driften af virksomheden samt i forhold til tilbudsgivning og projektering.

- Han vil i stor udstrækning blive min højre hånd. Og når jeg har valgt at ansætte Lars, er det også med et ønske om, at tilføre min virksomhed yngre kræfter, så knækket på virksomhedskurven ikke bliver nedadgående, men i stedet vil komme i opadgående retning. Og så glæder jeg mig over, at vi nu kan tilbyde vore kunder endnu bedre og højt specialiseret rådgivning og kvalitetsløsninger indenfor energiområdet, siger Henrik Bendtsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094