23948sdkhjf

Jönsson bag luksusboliger i Herlev

Efter 70-80.000 håndværkstimer har Jönsson holdt indvielse på 21 nye luksus taglejligheder, som nu pryder nu toppen af boligområdet Toftegård i hjertet af Herlev.
- Som borgmester har man mange forskellige opgaver – det her er en af de sjove, sagde borgmester Thomas Gyldal Petersen til de mange fremmødte, da han holdt tale ved indvielsen af Toftegård-boligerne, og fortsatte:

- Det har ikke været et nemt projekt at komme i gang med og det har krævet god tålmodighed fra områdets beboere. Men projektet har vist, at det er muligt at skabe et nyt og spændende boligbyggeri inden for en rimelig pris.

Boliger med merværdi
Idéen til boligerne startede med et par gamle teglsten, der var blevet utætte og skadet. Da besluttede Boligforeningen 3B at renovere tagene på fire af foreningens boligblokke og udnytte muligheden til at udvide med flere og større boliger, som der længe havde været et ønske om.

Det resulterede i 21 lækre nye tagboliger, som ifølge Steffen Morild, formand for Boligforeningen 3B, har skabt stor værdi:

Læs mere: Nye tagboliger over Toftegård.

- Det var en svær fødsel, men byggeriet er gået godt takket være dygtige håndværkere og tæt samarbejde. Det nye byggeri vil skabe stor merværdi for afdelingen og lejlighedernes nye beboere.

Nænsom renovering
Boligerne er i ét plan på mellem 94 m² og 129 m² med tagterrasser, kviste og flot lysindfald. Den nænsomme tagrenovering har sikret en solid, bæredygtig løsning, hvor tagenes oprindelige udseende bevares. Og placeringen sætter prikken over i’et:

- Det her må være Herlevs bedste placering. Rygterne siger, at selv Herlevs borgmester godt kunne tænke sig at flytte ind i de nye tagboliger, sagde Robert Mayer, adm. direktør i Jönsson a/s.

- Som entreprenører er vi meget glade for at være valgt til projektet og vil gerne takke Toftegårdens beboere for den store forståelse de har haft, mens vi har arbejdet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.437