23948sdkhjf

Wood Step snakker ikke længere om krise

Den landsdækkende trappeproducent har ansat to nye medarbejdere i årets 1. kvartal – og minus er vendt til plus.
Hos Wood Step med hovedkvarter i Havndal og afdelinger i Rødovre og Glamsbjerg er man kommet ud på den anden side af krisen med succes.

Regnskabstallene for 2012 vidner om øget omsætning og en tredobling af bundlinjen, og i de første tre måneder af 2013 ligger ordreindgangen over budget.

- Især salget af trapper til de lidt større projekter er igen kommet i gang. Flere af disse projekter er faktisk gamle sager, som tidligere er blevet stoppet på grund af finanskrisen. Men nu dukker de op igen, siger direktør Peter Ravn.

Større konkurrence på pris
Peter Ravn er stolt af Wood Steps udvikling og understreger, at 2012-resultatet ikke er noget, man er kommet sovende til. Konkurrencen er stor i trappebranchen, hvor nye udbydere dukker op med korte mellemrum. Ifølge Peter Ravn er prisniveauet faldet med 20-25 procent de sidste år, og det har gjort det vanskeligt at skabe en tilfredsstillende indtjening.

Set i dét lys er Wood Step-direktøren derfor også særdeles godt tilfreds med, at det er lykkedes at afslutte 2012 med et plus på 0,56 mio. kr. efter skat:

- De mange udbydere og den øgede konkurrence stiller højere krav til vores evne til hele tiden at udvikle vores produkter, trimme vores organisation og styre vores omkostningsniveau, så vi fortsat kan tilbyde konkurrencedygtige produkter og en god oplevelse, når kunderne handler med os. Selvom vi oplever et langt større pres nu end tidligere – og vi skal kæmpe hårdt for hver ordre vi skal have i hus, så ser vi optimistisk på fremtiden, siger Peter Ravn og fremhæver især isolerede loftstrapper som et område, hvor Wood Step oplever stigende efterspørgsel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093