23948sdkhjf

Klingenberg klimasikrer Hvidovre Hospital

Klingenberg Entreprenør etablerer et kæmpe regnvandsbassin ved Hvidovre Hospital. Det skal sikre akutmodtagelsen mod oversvømmelser som den, der ramte i 2011.
De senere år har budt på en række monsterregnskyl, der har forårsaget store oversvømmelser på bygninger og anlæg. Det mærkede Hvidovre Hospital ved det store regnskyl i juni 2011. Her stod der 30-40 cm vand i hospitalets akutmodtagelse.

Det ønsker hospitalet at gardere sig imod. Derfor udbød de for nylig opgaven med et kæmpe regnvandsbassin, der skal kunne rumme 500 m3 vand.

Det blev Kligenberg Entreprenør & Maskinudlejning Aps fra Karlslunde, der vandt opgaven, og virksomheden er lige nu i fuld sving med arbejdet, der sikrer beskæftigelse til fire mand i 2½ måned.

Sikrer hele området
- Regnvandsbassinet skal optage vand fra taget og hele området omkring akutmodtagelsen. En brønd sørger for, at vandet ikke løber hurtigere end 4 liter i sekundet ud i det eksisterende regnvandssystem, fortæller entreprenør og autoriseret kloakmester Niels Hansen fra Klingenberg.

Det vand, der ikke kan bremses i forbindelse med udløb i det eksisterende kloaknet, bliver kanaliseret over i regnvandsbassinet. Derved skulle akutmodtagelsen meget gerne kunne undgå at blive oversvømmet igen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078