23948sdkhjf

Sweco vinder Specialsygehus Sønderborg

Sønderborg Sygehus skal ombygges til specialsygehus. Vinderen af totalrådgivning på første fase af ombygningen, som består af tre delprojekter, er nu fundet.
I forbindelse med den nye sygehusstruktur for Region Syddanmark, skal Sygehus Sønderjylland ombygge
Sønderborg Sygehus til Specialsygehus.

Sweco Architects har i samarbejde med Midtconsult rådgivende ingeniører vundet totalrådgivningsopgaven på tre delprojekter op sygehusombygningen. Det oplyser arkitektfirmaet på sin hjemmeside.

Det samlede areal for ombygningerne i de tre opgaver udgør ca. 2.500 m² og omfatter: Sammedagskirurgi på ca 865 m², ny intensiv på ca. 875 m² og ny ca. 750 m² restaurant.

Sammedagskirurgi indrettes delvist i eksisterende OP-afdeling, sammen med nuværende opvågning og dagkirurgi. Øvrige del af sammedagskirurgien gennemgår en renovering under senere projekt. Ny intensivafdeling indrettes fleksibelt med 8 pladser.

Afdelingen skal flyttes til en ny placering, med optimerede lysforhold for patienter og ansatte. Fra den nye placering, skal afdelingen fungere fleksibelt sammen med Alloplastik/Ortopædkirurgien gennem etablering af en åben trappeforbindelse mellem to etager.

Restauranten skal placeres lige ved hovedindgangen, og får derved gode lysforhold og en central beliggenhed med nær tilknytning til foyeren. Restauranten skal indrettes med et a la carte køkken, mulighed for udeophold på tagterrasse, samt personalefaciliteter.

Anlægsrammen for de tre projekter tilsammen, er på i alt 19 mio. kr. i håndværkerudgifter.

Opgaven forventes at starte juni 2013, og arbejderne forventes afsluttet ved årsskiftet 2014/15.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094