23948sdkhjf

Himmeland halvvejs med stort renoveringsprojekt

D. 24. maj var der rejsegilde på Himmeland Boligforenings afdeling 19, Sallingsundvej, i Aalborg. Her meldes de første af 164 renoverede boliger klar til indflytning.
På Sallingsundvej i Aalborg har Himmeland Boligforening gang i et omfattende renoveringsprojekt, hvor 186 familieboliger renoveres og lægges sammen til 164 tidssvarende boliger.

Køen var lang, da godt 170 beboere, håndværkere, rådgivere og ansatte havde valgt at bruge lidt tid på at fejre rejsegilde på Sallingsundvej fredag d. 24. maj. Traditionen tro var der pølser og lidt at drikke til.

Ved rejsegildet bød direktør for Himmerland
Fakta om projektet
- 186 familieboliger reduceres til 164
ved sammenlægninger og nedrivning
- Totalrådgiver Cowi
- Arkitekt C.F. Møller
- Forventes afsluttet ultimo 2014
Boligforening, Ole Nielsen, velkommen. Herefter gik ordet til Jens Chr. Olesen, afdelingschef i Cowi, der er totalrådgiver på renoveringsprojektet.

Jens Chr. Olesen takkede håndværkere og entreprenører for samarbejdet, især gennem starten hvor de fastlagte processer ikke passede helt sammen med tegninger og det håndværkerne i virkeligheden mødte, når de åbnede op. Samtidig roste Jens Chr. Olesen den standard, som afdelingen får efter renoveringen, med bl.a. nye facader, tage, tilbygninger i højden og de fornyede overflader.

I forbindelse med rejsegildet var der også fremvisning af to af de gennemrenoverede boliger.

Ole Nielsen har tidligere meddelt, at renoveringen på Sallingsundvej beløber sig til omkring 198 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078