23948sdkhjf

Enemærke & Petersen åbner i Aarhus

Med etableringen af regionalt kontor har E&P sat kursen mod nye ordrer og nye medarbejdere i det jyske.
For Enemærke & Petersen er de kommende års store boligrenoveringsprojekter i Jylland den primære årsag til at udvide markedsområdet.

Etableringen af kontoret i Aarhus sker således samtidig med, at E&P’s hidtil største ordre vest for Storebælt – en klimaskærmsrenovering af Sønderparken i Fredericia til 173 mio. kr. – er gået i gang. Senest i 2015 har E&P en målsætning om at nå en årlig omsætning på 250 mio. kr. i Jylland.

- Vi har fået en positiv modtagelse i Jylland, og vi bliver jævnligt udvalgt, når store byggeprojekter udbydes i prækvalifikation og licitation. Markedet er for alvor ved at få øjnene op for os som en mulig partner på byggeprojekter og vi ser frem til at etablere samarbejder med nye medarbejdere og kolleger i branchen, siger afdelingschef Jørgen Bjerregaard.

Da boligselskabet Al2Bolig i Aarhus tidligere på året gennemførte udvælgelsesprocessen omkring ”Bedre, billigere og hurtigere energifacaderenoveringer af etageboliger” for at finde de bedst egnede tilbudsgivere til kommende renoveringsudbud, var Enemærke & Petersen blandt de tre firmaer som kvalificerede sig til selve tilbudsgivningen. Også på den kommende renovering af Rosenhøj i Aarhus, der forventes at løbe op i ca. 500 mio. kr., er E&P blandt tilbudsgiverne på begge storentrepriser.

Siden etableringen i 1975 som specialiseret tagdækkerfirma har E&P haft vokseværk. Virksomheden beskæftiger sig i dag med alle discipliner inden for byggeri. Datterselskabet E&P Service er allerede etableret i Aarhus med ca. 25 medarbejdere, der primært udfører serviceopgaver for aarhusianske boligselskaber.

Der holdes åbningsreception fredag d. 7. juni kl. 14-17 i de nye faciliteter på Edwin Rahrs Vej 82 i Brabrand, hvor alle er velkommen til at komme og hilse på.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093