23948sdkhjf

Penge til fornyelse i Langeskov

Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter har godkendt et program for områdefornyelse i Langeskov, og samtidig afsat en udgiftsramme på tre mio. kr.
Kerteminde Kommune har i over et år arbejdet med et områdefornyelsesprogram for Langeskov, og Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter har nu imødekommet en ansøgning fra kommunen om at reservere en udgiftsramme på 3 mio. kr.

Områdefornyelsesprogrammet beskriver nærmere hvilke projekter der skal sættes i gang i Langeskov. Programmet er nu godkendt af ministeriet og det videre arbejde med områdefornyelsen vil ske medio september 2013.

Det forudgående arbejde med områdefornylelsprogrammet omfatter bl.a. et borgermøde i maj 2012. Ideer fra borgermødet, samarbejdet med borgerpanelet og en workshop omkring byrum afholdt for 7. klasserne på Langeskov skole har dannet grundlaget for områdefornyelsesprogrammet.

De projekter der skal arbejdes videre med i forbindelse med områdefornyelsen omfatter bl.a.:
• Særlige trafikale foranstaltninger - øget tilgængelighed, herunder forlængelse af Centervej til Grønvangen, udformningen af Grønvej som sivegade, tilgængelighed omkring stationen etc.
• Bedre byrum - forbedring af udearealerne omkring centerområdet, belysning, belægning, beplantning, legeplads etc.
• Samlingspunkt - evt. med nye supplerende muligheder
• Evt. etablering af nye byporte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078