23948sdkhjf

Erfaringer skal sætte fart på byggeri i Solrød

Virksomheder og borgere var til "Gå-hjem-møde" af Solrød Kommune, hvor de kunne komme med bud på, hvordan byggesagsbehandlingen kan forbedres.
For fjerde år i træk afholdt Solrød Kommune ”Gå-Hjem-Møde”. Her kunne virksomheder og borgere give deres besyv med og komme med forslag til, hvordan sagsbehandlingen kan forbedres i fremtiden. På mødet deltog rådgivende ingeniører, tømmermester, arkitekter, landmålere, grundejerforeninger og Dansk Byggeri.

- I Solrød Kommune vil vi gerne bidrage til, at drømme og vækst bliver til virkelighed. Vi inviterer brugerne til at deltage i processen, hvor vi med deres erfaringer ser på, hvad vi kan gøre bedre. Kvalificeringen af byggesagsbehandlingen er til gavn for borgere og virksomheder, men faktisk også kommunen, siger borgmester Niels Hörup.

Arbejder på flere fronter
For at øge brugertilfredsheden har Solrød Kommune i de sidste år bl.a. arbejdet særligt med dialogbaseret byggesagsbehandling, hvor virksomheder o.a., der går med byggeplaner, kan komme til et indledende møde, allerede før de sender ansøgningen. På mødet afstemmes forventningerne om hvad, der er muligt og hvor lang tid, processen forventes at tage.

På samme måde arbejdes der med byggeinformationsmøder om privatbyggeri, så private let og uforpligtende kan drøfte deres byggeovervejelser. Kommunens hjemmeside er også blevet gjort mere informativ og brugervenlig. Det har øget antallet af fyldestgørende byggeansøgninger, som giver en hurtigere og smidigere byggesagsbehandling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079