23948sdkhjf

Energibesparelser ”For enden af vejen”

Holstebro Kommune har inviteret Energitjenesten til Ulfborg og Vemb d. 8. og 9. juni for at give uvildig rådgivning om, hvordan man kan spare på energien.
Med arrangementet ”For enden af vejen” i Ulfborg og Vemb vil Holstebro Kommunen helt ud til borgerne. De får muligheder for at få vurderet deres energiforbrug og tjekket potentialet i at gennemføre energirigtige investeringer i boligen.

”For enden af vejen” er et partnerskab mellem Holstebro Kommune og Energitjenesten. I løbet af dagene 8.-9. juni vil energirådgivere gennemføre et fælles besøg for alle interesserede i to huse, hvor der bliver en grundig gennemgang af energien og mulighed for at stille spørgsmål. Efterfølgende vil to energirådgivere besøge 10 husstande med et energitjek light, der giver et hurtigt bud på, hvor der er energibesparelser at hente.

Win-win
- ”For enden af vejen” er et led i vores målsætning om at reducere CO2 niveauet i Holstebro Kommune. For at gøre kommunen mere grøn er det i høj grad nødvendigt at tænke i energibesparelser hos den enkelte borger. Jeg ser det som en win-win situation for alle. Borgerne kommer på sigt til at spare penge. Der skabes arbejde til håndværkerne. Og samtidig reduceres CO2 niveauet, siger Karsten Filsø, formand for byrådets Udvalg for Natur, Miljø og Klima.

Som en opfølgning på energiweekenden holdes der lørdag den 24. august en energimesse på Torvet i Ulfborg. Her vil der både være energirådgivere og håndværkere til stede. Derudover bliver der i efteråret to rådgiver-cafeer i Ulfborg, hvor man kan få konkret rådgivning om energien i eget hus.

Læs mere og find programmer for arrangementerne på: www.holstebro.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078