23948sdkhjf

Velux nedlægger 82 stillinger

Et fortsat faldende aktivitetsniveau tvinger ledelsen til at tilpasse omkostningerne. Hovedparten af besparelserne skal findes i Danmark.
Velux afskediger nu 69 medarbejdere som følge af fortsat lavkonjunktur i den internationale byggesektor. I alt nedlægges 82 stillinger, heraf hovedparten i Danmark, hvor Velux Gruppen beskæftiger 2.600 medarbejdere.

- Det er trist at måtte sige farvel til gode og dygtige medarbejdere, men vi må desværre konstatere, at vores aktivitets- og salgsniveau er faldende, og vi forventer ikke, at det ændrer sig på kort sigt. Derfor er vi nødt til at reducere vores kapacitetsomkostninger for at sikre, at vi også fremadrettet vil være en økonomisk sund virksomhed, siger administrerende direktør Jørgen Tang-Jensen.

Velux har været særdeles offensive på produktområdet de sidste par år, hvor blandt andet et nyt energivenligt ovenlysvindue samt et nyudviklet modulkoncept til projektmarkedet har set dagens lys.

Jørgen Tang-Jensen oplyser, at arbejdsindsatsen omkring disse lanceringer nu er toppet, og at dette også indvirker negativt på virksomhedens aktivitetsniveau.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109