23948sdkhjf

Creo Arkitekter opruster på sundhed

Som led i et generationsskifte vender Mads Glenstrup til Creo Arkitekter, hvor han bliver ny leder af afdelingen for sundhedsplanlægning.
I bestræbelserne på at styrke aktiviteterne inden for sundhed har Creo Arkitekter pr. 1. juli 2013 ansat bygningskonstruktør Mads Glenstrup.

43-årige Mads Glenstrup vender hermed tilbage til firmaet efter halvandet års arbejde hos Konsortiet Medic OUH. Her har han været ansat hos White Arkitekter som ansvarlig for serviceområdet og fagansvarlig for logistik i forbindelse med projektet for det nye Odense Universitetshospital, Nyt OUH.

Mads Glenstrup ansættes i forbindelse med et planlagt generationsskifte i Creos afdeling for sundhedsplanlægning, hvor han efter planen overtager ledelsen pr. 1. januar 2014. Afdelingens nuværende leder, Finn Sørensen, fortsætter i firmaet – i første omgang i et parløb med Mads Glenstrup, men herefter som fuldtids seniorrådgiver på det område, som han har betjent i nu snart 40 år.

Mads Glenstrup har inden sin ansættelse hos White Arkitekter været ansat i Creo Arkitekter i 11 år. Gennem det meste af denne periode har han været engageret i en lang række projekter på sundhedsområdet, og besidder derfor betydelige kvalifikationer på området.

På sundhedsområdet er Creo Arkitekter i øjeblikket aktive på en lang række større projekter; herunder Nyt Aalborg Universitetshospital som del af konsortiet INDIGO, Kolding Sygehus samt udbygningerne af Sønderjylland Sygehus Aabenraa og Middelfart Retspsykiatrisk Afdeling. Herudover er firmaets godt 45 medarbejdere travlt beskæftiget med en række andre opgaver indenfor firmaets øvrige kerneområder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109