23948sdkhjf

Det sker: Hør om Roskildes nye forskerpark

Planerne for den nye forskerpark ved DTU Risø (Risø Park), der betegnes Roskilde Kommune største erhvervssatsning i nyere tid, præsenteres på stort informationsmøde.
Den 12. juni viser Roskilde Kommune sin største erhvervssatsning i nyere tid; den nye forskerpark ved DTU Risø (Risø Park).

Der er stort borger- og informationsmøde på Risø den 12. juni kl. 19 om planerne for den nye forskerpark ved DTU RISØ (Risø Park).

Roskilde samarbejder med DTU, Region Sjælland, RUC, SEAS og Siemens om at skabe en forskerpark i tilknytning til DTU Risø Campus. Nu ligger forslaget til lokalplan for den første etape klar, og borgmester Joy Mogensen indbyder sammen med rektor for DTU Anders Bjarklev og rektor for RUC Ib Poulsen til møde.

På mødet vil alle interesserede kunne høre om baggrunden for projektet og de forskellige aktørers roller i udviklingen af forskerparken. Der bliver også en orientering om, de forskellige planer, der er grundlag for projektet – fingerplan, lokalplan, mobilitetsplan mv. På stande kan alle interesserede få information og debattere aktørerne.

Mødet slutter med en mulighed for at se området fra Risøs vandtårn.

Alle interesserede er velkomne på borgermødet. Adressen er: Danmarks Tekniske Universitet, Risø Campus, Frederiksborgvej 399, 4000 Roskilde. Mødet foregår i auditoriet, bygning 112.

Tilmelding til mødet kan ske på: adamv@roskilde.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109