23948sdkhjf

Centerplaner skudt til jorden

Planerne om et internationalt flugtskydningscenter i Sandmosen ved Pandrup til ca. 20 mio. kr. er droppet. Selve ideen om et skydecenter lever dog stadig.
De seneste år er der arbejdet med planer om at etablere et stort skydecenter i Sandmosen, som kan afholde store internationale stævner.

Skydecentret er projekteret med et areal på ca. 30 ha og et klubhus i to etager på ca. 950 m². Der skal anlægges baner til trap og skeet skydning, tribuner og 10-12 m høje jordvolde til støjvolde og kuglefang. Byggeriet skal efter planen omfatte en centerbygning med jagtbutik og cafeteria, kontorer, mødelokaler, lager og værksted.

Læs mere: Moderne flugtskydningscenter til 20 mio. kroner.

Bliver ikke til noget i Sandmosen
Torsdag kunne repræsentanter fra Jammerbugt kommunes kommunalbestyrelse og projektgruppen bag skydecentret fortæller, at planerne om et skydecenter i Sandmosen er droppet. Baggrunden er indsigelser modtaget i den gennemførte idefase/høringsperiode og i forhold til en advokats vurdering i forhold til naturbeskyttelseslovgivning m.m.

Det område, der var udtænkt som sted for skydecentret, er beskyttet efter naturbeskyttelsesloven.

Stadig opbakning til planerne
Kommunalbestyrelsen er dog ikke gået væk fra ideen om et skydecenter i kommunen, men blot placeringen, og det skal nu undersøges nærmere over det næste stykke tid.

- Der er fortsat politisk ønske og opbakning til et skydecenter i Jammerbugt Kommune, og der skal nu iværksættes undersøgelser af muligheder for at køre videre med projektet bare et alternativt sted og ikke på §3-arealer. Der burde være andre placeringsmuligheder i vores store kommune, udtaler borgmester Mogens Gade.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078