23948sdkhjf

Guld til Danni

DS Håndværk & Industris lærlingepris - Guldmedaljen - blev lørdag d. 8. juni på landsgeneralforsamlingen uddelt til klejnsmed Danni Brøgger Christensen.
Klejnsmed Danni Brøgger Christensen, som er udlært hos ESM ApS VVS & Maskinteknik i Ejstrupholm, fik lørdag d. 8. juni tildelt DS Håndværk & Industris lærlingepris, guldmedaljen.

Læser man indstillingen, ser man, at der er god grund til, at Danni Brøgger Christensen blev tildelt guldmedaljen. I indstillingen står der således: særlig evne, stor nøjagtighed, positiv, engagement og eftertragtet samarbejdspartner, så ved man, at man har fat i noget helt specielt. Danni Brøgger Christensen har i løbet af sin uddannelse ydet en ekstraordinær indsats både på sin arbejdsplads og på skolen. Han har helt fra starten af sin læretid vist, at han har en evne for faget. Uanset opgave har han vist stor kompetence og løst opgaverne med stor nøjagtighed, hvilket de har nydt godt af og sat stor pris på i virksomheden. Han har været meget vellidt både som medarbejder, blandt kolleger og hos kunderne. Han er hjælpsom og altid parat til at yde en indsats og komme med nye ideer.

På Herningsholm Erhvervsskole er de enige. I deres indstilling til prisen skriver de, at Danni Brøgger Christensen altid har vist stort engagement og interesse for faget. Han har et overordentlig godt og praktisk håndelag. Han er en dygtig smed, som løser opgaverne med et meget tilfredsstillende resultat. Danni er en rolig og behagelig person, som har en positiv og seriøs indstilling. Han har vist stor hjælpsomhed og engagement i klassen og var meget vellidt af sine holdkammerater. Danni var en eftertragtet samarbejdspartner, når der var brug for en ekstra hånd. Danni var i øvrigt klassens tovholder og skabte de sociale tiltag i klassen.

Efter sin lærertid hos ESM ApS VVS & Maskinteknik valgte Danni at rejse ud og se verden - eller i hvert tilfælde Danmark. Han arbejder nu hos Arkil Miljøteknik med miljøoprensning efter olie- og klorforureninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109