23948sdkhjf

Østjyske arkitekter sætter strøm til ambitionerne med ny direktør

Den nye frontmand har været i Tegnestuen Arken i halvdelen af arkitektfirmaets levetid

Med indgangen til september får Tegnestuen Arken ny direktør i skikkelse af Michael Hulgaard, oplyser det aarhusianske arkitektfirma i en pressemeddelelse.

Michael Hulgaard har været ansat i tegnestuen de sidste to og et halvt år og har tidligere blandt andet haft egen tegnestue.

- Tegnestuen Arken har nu rundet fem år og er nået et naturligt udviklingspunkt, hvor ledelsen bør professionaliseres – Michael var det helt oplagte valg, og vi er stolte af, at han har sagt ja til at påtage sig ansvaret, siger medejer Thomas Degn Friis i meddelelsen.

Arkitektfirmaet med cirka 15 ansatte arbejder blandt andet med bofællesskaber og bæredygtige boligområder rundt i hele landet.

Nye mål

Med ansættelsen er tegnestuen også klar med nye målsætninger.

- Med Michaels indtræde får vi frigjort energi til at realisere vores længe ventede ambitioner indenfor rammen af bæredygtigt og fællesskabsorienteret boligbyggeri, lyder det fra Tegnestuens Arkens anden medejer, Levi Dørken.

Han henviser til flere ejendomsudviklingsaktiviteter, som er i støbeskeen, og den nystiftede platform og online mødested Naboskaber.dk, der er henvendt til folk med interesse i bofællesskaber og andre fællesskabsorienterede boformer. 

Tegnestuen Arken ApS
Regnskabsår 2022 2021
Valuta mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 8,5 5,6
Resultat af primær drift 0,2 0,4
Resultat før skat 0,1 0,4
Årets resultat 0,1 0,3
Balancestatus 4,2 3,0
Egenkapital 0,9 0,9
Antal ansatte 15 10
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095