23948sdkhjf

El-entreprenør får nyt navn efter ejerskifte

Steen Jørgensen El-installation vil fremover hedde Electable. Virksomheden ønsker med navneskiftet at lægge afstand til det ensidige prisfokus i installationsbranchen

I starten af 2023 overtog adm. direktør Michael Saxtoft og teknisk direktør Mats Bach Nilsson det fulde ejerskab af Steen Jørgensen El-Installation A/S, der udfører el- og teknikentrepriser i større bolig- og erhvervsbyggerier.

Nu fuldbyrder de nye ejere generationsskiftet ved at ændre virksomhedens navn fra Steen Jørgensen El-installation A/S til Electable A/S. 

Den nordjyske el-entreprenør fortæller i en pressemeddelelse, at man med navneskiftet "ønsker at differentiere sig fra den ensidige priskonkurrence i installationsbranchen ved at tænke totaløkonomi og ved at være realistisk og transparent i sin tilbudsgivning".

- Er du for prisfokuseret, så har du også typisk en tendens til at overse noget, enten bevidst eller ubevidst, og det vil uundgåeligt ende ud i diskussion og konflikt på et eller andet tidspunkt i projektet. I installationsbranchen er det alt for ofte en kamp om at underbyde hinanden for at give den laveste pris, siger Michael Saxtoft i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Det prisræs vil vi ikke være en del af. Vi vil vælges for vores faglighed og vores gode proces. Derfor er det heller ikke os, der er billigst i tilbudsfasen. Til gengæld kan kunderne regne med, at det tilbud, de får, også svarer til den pris, de kommer til at betale i sidste ende. 

Om Electable A/S

  • Electable blev grundlagt i 1988 under navnet Steen Jørgensen El-Installation og var tidligere et søsterselskab til Steen Jørgensen El-Service i Skagen.
  • Electable har base i Frederikshavn og leverer el- og teknikentrepriser til større bolig- og erhvervsbyggerier. Referencelisten tæller projekter som plejecenteret Betty III på Frederiksberg, DSV’s logistikcenter Hedeland ved Hedehusene, Molestien med over 600 boliger, kontorhus og p-hus i Københavns Sydhavn, det nye fællesmagasin for Nationalmuseet og Det Kongelige Bibliotek.
  • Efter et glidende generationsskifte, som blev afsluttet i februar 2023, ejes Electable nu i et 50/50-partnerskab mellem adm. direktør Michael Saxtoft og teknisk direktør Mats Bach Nilsson. 

Kilde: Electable A/S

Fokus på Sjælland

Med den markedstilgang har Electable opbygget en fast kundekreds blandt udviklere og entreprenører, fortrinsvist øst for Storebælt. Derfor er det heller ingen tilfældighed, at den første vundne opgave efter navneskiftet er et projekt på Sjælland. I Københavns Nordhavn skal Electable udføre el-entreprisen på et nyt p-hus i seks etager, som Jönsson A/S opfører for By & Havn. 

Electable offentliggjorde for nylig sit 2022-regnskab med et overskud på 3,7 mio. kr. før skat, og udviklingen tegner positiv med en solid ordrebeholdning og en række projekter i pipeline, heriblandt flere entrepriser til tocifrede millionbeløb.

Foruden p-huset i Nordhavn har Electable også netop fået ordre på et projekt for Innovater med 33 boliger, Lidl-butik og p-kælder i Allerød.

Electable A/S
Regnskabsår 2022 2021
mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 14,0 13,0
Driftsresultat 3,9 4,6
Resultat før skat 3,7 4,4
Årets resultat 2,9 3,3
Egenkapital 3,5 6,3
Antal ansatte 9 13
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109