23948sdkhjf

Nyt netværk vil kapre offshore-opgaver

Torque & Co er navnet på et nyetableret samarbejde mellem HG Electric, Hytek, Mekanord og Stæhr Engineering. Målet er opgaver indenfor marine- og offshoreområdet.
- Tanken om et tæt samarbejde har vi haft længe, men specielt den sidste halvanden måned har vi kun haft eet i hovedet: At få det klart og offentliggjort på NorShipping d. 4. juni, forklarer en begejstret Brian Enevoldsen fra HG Electric.

El-installatørfirmaet er den ene af fire partnere bag det nyetablerede samarbejde; Torque & Co. Sammen med virksomhederne Hytek, Mekanord og Stæhr Engineering vil man give kunder én fælles indgang - et single point of contact - til projektløsning af alle typer opgaver indenfor offshore og det maritime område.

Palle Sørensen fra Stæhr Engineering bliver den udfarende kraft, der laver Torque & Co’s opsøgende arbejde. Men hvis en kunde tager den indledende kontakt til et af de andre tre firmaer i samarbejdet, bliver dét firma anker på hele projektet og i forhold til de tre andre firmaer. Hermed får kunden lettere adgang til en samlet opgaveløsning, forklarer Brian Enevoldsen til Building Supply.

Nyt samarbejde skal give nye ordrer
Baggrunden for det nyetablerede samarbejde er den maritime klynge, som findes i Frederikshavn. Folkene bag Torque & Co føler, at de med deres nye, officielle samarbejde har gode muligheder for at vinde nogle af de opgaver og ordrer i den maritime verden, det eller kunne være svært at komme i betragtning til.

- Vi er fire virksomheder med kompetencer og mandskab indenfor hver vores branche, og sammen vil og kan vi være mere, forklarer Brian Enevoldsen.

Nok arbejde til alle
Bliver samarbejdet en succes, der giver HG Electric, Hytek, Mekanord og Stæhr Engineering mere at lave, vil folkene bag ikke udelukke, at andre interesserede virksomheder kan blive en del af samarbejdet.

Under alle omstændigheder vil man forsøge at dele opgaverne ud mellem forskellige underleverandører fra opgave til opgave, da der med Brian Enevoldsens ord 'skal være noget til alle'.

Allerede nu er der kontakt til en række underleverandører, som har været positivt stemt overfor det nye samarbejde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109