23948sdkhjf

De renser vandet for 1,2 millioner danskere: Nu får de hjælp fra Afry

Afry skal de kommende to år bistå med digitale ekspertiser for Danmarks største spildevandsvirksomhed, Biofos

Afry og Biofos, der renser spildevand for 1,2 mio. borgere i hovedstadsområdet, har indgået en toårig rammeaftale til en værdi på op mod 15 mio. kr.

Det er opgaver, som primært består i at udføre programmering af Biofos’ automatiske processtyrings- og overvågningsanlæg. Udover det daglige arbejde med PLC- og SCADA, så kommer Afry også til at stå for en vagtordning med 24 timers service og support.

- Vores automationsingeniører og elkonstruktører er eksperter i programmering af processtyring- og overvågningsløsninger, og vi ser frem til at kunne omsætte vores viden og erfaring til konkrete, gode løsninger ude på Biofos' anlæg, siger market area manager hos Afry Kasper B. Nielsen i en pressemeddelelse

Mere skub i grøn omstilling

I hovedstadsområdet får 1,2 mio. borgere renset deres spildevand på et af Biofos' tre store renseanlæg Lynetten, Damhusåen og Avedøre. 

Og fremadrettet er det altså Afry, der er automationsspecialister , som blandt andet skal stå for en række programmeringsydelser på de automatiske processtyrings- og overvågningsanlæg.

- Vi er på alle måder stolte over at teame op med Biofos, hvor vi med vores kompetencer inden for digital spildevandshåndtering kan bidrage til at sætte endnu mere skub i den grønne omstilling i forsyningsbranchen, siger Kasper B. Nielsen.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204