23948sdkhjf

Dansk Boligbyg skriver nye Domea-projekter i bogen

Entreprenøren har taget et kendt team med på opgaver tre steder i omegnen af Vejle

Domea.dk og Dansk Boligbyg skal igen arbejde sammen om at opføre en række lejeboliger. Denne gang er der indgået aftale om en totalentreprise på 40 almene boliger i omegnen af Vejle, som går under navnet Mønstrehusene.

De 40 nye boliger, som opføres for Boligforeningen Give, skal etableres fra begyndelsen af 2024 og stå færdige i midten af 2025. Der er tale om rækkehuse opført som dobbelthuse: Syv huse og 14 boliger i Givskud, fem huse og 10 boliger i Vonge og otte huse med i alt 16 boliger i Thyregod.

- Vi oplever en stor interesse fra borgere i de mindre byer, da de ønsker at blive i lokalområdet, hvor de har deres netværk, men der mangler mindre, nye og tidssvarende lejeboliger, forklarer Pernille Esmark Prahm, projektchef hos Domea.dk.dk, i pressemeddelelsen.

- Projektet er på den baggrund opstartet i dialog med Vejle Kommune og lokalrådene, uddyber hun.

Boligerne bliver på 89 kvm, opføres som dobbelthuse med mønstret murværk samt tage med hældning, som beklædes med tagpap. Til hver bolig hører en forhave med skur og parkeringsplads samt en terrasse.

Tager kendt team med

Byggeriet bliver til virkelighed inden for den rammeaftale, som Domea.dk har med Dansk Boligbyg.

Netop nu er entreprenørfirmaet i fuld gang med at opføre andre 38 almene boliger for Domea Hedensted i udkanten af Tørring. Det samme team, som bygger Egholm Park, bliver engageret i det nye boligprojekt.

Arkitekt på byggeriet er Ginnerup Arkitekter fra Horsens, mens ingeniøren er Drias Rådgivende Ingeniører fra Tørring. Holst Bygherrerådgivning er bygherrerådgiver.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11