23948sdkhjf

Lendager Arkitekter henter Dorte Mandrups tidligere topchef

Anders Lendager fortsætter som kreativ direktør

Gennem de sidste 12 år har Lendager Arkitekter opbygget et arkitekturbrand, der rimer på bæredygtige strategier, alternative materialer og cirkularitet.

Nu vil tegnestuen tage et nyt skridt, og det kræver en styrkelse af både organisation og forretning. Til at lede denne proces giver Anders Lendager rollen som adm. direktør videre til Frants Nielsen. 

Han har en fortid fra lignende stillinger hos Henning Larsen og senest Dorte Mandrup, hvor hans afsked blev annonceret i foråret.

- Jeg ser frem til at arbejde sammen med en sand pionervirksomhed i dansk arkitektur og udvikle en organisation, der er i stand til at skabe så stor impact som overhovedet muligt – både nationalt og internationalt, lyder Frants Nielsens første ord om det firma, han snart skal stå i spidsen for.

En stabil forretning, der er gearet til en stabil vækstrejse, lyder den kommende direktørs beskrivelse videre af det, der bliver hans primære fokus.

Stifter i ny rolle

Med Frants Nielsens entré får Anders Lendager, der grundlagde virksomheden for mere end 12 år siden, rollen som kreativ direktør. Og han peger på de nye muligheder og perspektiver:

- Med Frants ved roret får jeg mulighed for at vende tilbage til projekterne, kunderne og samarbejdspartnerne samt tid til at skabe forudsætninger for næste fase af en mere ressourcebevidst og regenerativ arkitektur, siger Anders Lendager.

Lendager Arkitekter ApS
Regnskabsår 2022 2021
Valuta mio. DKK mio. DKK
Bruttofortjeneste 20,3 17,4
Resultat af primær drift -1,9 -0,4
Resultat før skat -2,0 -0,4
Årets resultat -1,6 -0,3
Balancestatus 8,1 9,7
Egenkapital -0,2 1,4
Antal ansatte 38 33
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096