23948sdkhjf

Pihl indstiller d’Angleterre-renovering

Ubetalte regninger har fået entreprenørfirmaet E. Pihl og Søn til at trække sine folk fra renoveringen af Hotel d’Angleterre i København.
En tvist om betalinger fik mandag E. Pihl & Søn til at beordre arbejdet med renoveringen på det store hotel på Kongens Nytorv indstillet. Det fremgår af en skrivelse entreprenørselskabet ifølge EB.dk har sendt til sine underleverandører på renoveringsprojektet:

- E. Pihl & Søn A.S meddeler hermed, at samtlige underentreprenører pr. mandag d.10.juni 2013 skal standse arbejder vedrørende entreprisen på Hotel d'Angleterre, skriver entreprenørselskabet ifølge EB.dk.

Uenighed bag betalingsstop
Til Børsen forklarer direktør på Hotel d’Angleterre, Dorte Rønnow Hansen, at de ubetalte regninger ikke hører hotellet til:

- De har meldt, at de stopper arbejdet, og det er fordi, vi har stoppet nogle betalinger. Der er simpelthen ting, vi er uenige om, og der er nogle bilag, som ikke hører til sagen. Det er vi ved at granske nu, og det er forklaringen, siger direktør på d’Angleterre, Dorte Rønnow Hansen, til Børsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094