23948sdkhjf

Ny aktør VVS-markedet ændrer i ledelsen

Free Energy AS, som forsyner VVS- og byggebranchen med tekniske løsninger, har fået ny CEO og teknisk chef.
Marcus Kanewoff tiltrådte som CEO for Free Energy AS den 1. april 2013. Han kommer senest fra stillingen som CEO for Roth Nordic.

Fra 1. april har selskabet også fået ny tekniks chef i form af Rolf Lillemo. Han har været i Free Energy siden starten i 2009.

Begge har lang erfaring fra VVS-branchen.

- Bestyrelsen er meget glad for at have fået disse to stærke ressourcer med i teamet og begge to har ejerandele i selskabet. De skal sammen med bestyrelsen aktivt arbejde for at Free Energy når sin vision om at levere energisystemet til fremtidens plusenergihus, det vil sige et hus som producerer mere energi end det bruger, kommenterer bestyrelsesformand Anders Skjaervik i en pressemeddelelse.

Ny lancering til VVS'erne
I forlængelse af den offensive satsning på ledelsesniveau lancerer selskabet nu et nyt varmesystem til VVS-branchen; HYSS – Hybrid Solar System.

Systemet kombinerer ifølge Free Energy solvarme og en ny generations behovsstyret (inverterstyret) varmepumpe. For at få det hele til at arbejde sammen på komponentniveau har det krævet nytænkning omkring jordvarmelagring, lagertank, styresystem og fremtidig servicebehov.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094