23948sdkhjf

Vallensbæk Stationscenter udvides

Den nordlige del af stationscentret skal ombygges og udvides med ca. 3.000 m². Hermed skal der skabes plads til to dagligvarebutikker og en række mindre butikker.
Ejerne af Vallensbæk Stationscenter har store planer for den nordlige del af centret. De har nu præsenteret vallensbækborgere for visionerne for centrets fremtid.

De aktuelle planer indebærer, at centeret skal renoveres og udvides med ca. 3.000 m², så der på Stationscenter Nord bliver plads til to dagligvarebutikker i stedet for den ene, Fakta, der ligger der i dag. Ud over de to dagligvarebutikker skal centeret bestå af en række mindre butikker – blandt andet har alle de nuværende butikker fået tilbud om at blive. Derudover er der forhåndstilkendegivelser fra flere interesserede lejere.

Muligt boligbyggeri
På længere sigt vil ejeren undersøge, om der er interesse for at opføre boliger, men det er ikke afklaret omdet bliver aktuelt i udbygningens første fase.

Planerne i første fase er at udvide parkeringsmulighederne ved at have parkering på taget af det ombyggede center. Senere kan det komme på tale at bygge i højden op til fem etager, som lokalplanen tillader, hvis der er interesse for boliger. I så fald vil der blive bygget således, at naboerne i mindst mulig grad oplever, at de nye boliger har generende indsigt til dem.

Ved Vallensbæk Torvevej på siden væk fra centeret kan der i forbindelse med en indsnævring af vejen blive anlagt en klimazone, som kan fungere til afledning af regnvand, og som samtidig er tænkt æstetisk og kan blive et grønt område, borgerne kan have glæde af.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078