23948sdkhjf

HP Byg klar til byggestart i Aabybro

Som vinder af konkurrence om at renovere og udføre tilbygning på hallen er HP Byg fra Hjørring klar til at sætte gang i arbejdet på DGI-Huset Aabybro.
1. spadestik finder sted fredag d. 28. juni mellem skolen og hallen, hvor den nye multihal skal opføres som noget af det første. Allerede den 17. juni begynder entreprenøren dog at opsætte hegn og indrette byggeplads.

Renoveringen af DGI-Huset er omfattende, og vil foregå både udvendig og indvendig. Det er HP Byg fra Hjørring der i samarbejde med Moe og KPF Arkitekter skal gennemføre renoveringen som et ESCO-projekt.

Læs mere: HP Byg vinder DGI-Hus.

- Vi forsøger at forebygge de værste gener ved at opsætte et lukket byggehegn om hele DGI Huset. Den helt store udfordring er at skærme af, så vi holder de mange børn og bløde trafikanter, der færdes i området, i sikker afstand af byggepladsen. Bl.a. derfor spærrer vi Jens Møllers Vej af op mod P-pladsen, så det ikke længere er muligt at sætte skolebørn af på Jens Møllers Vej, siger projektleder Christian Lykke Møller fra HP Byg.

Renoveringen og udvidelsen af DGI Huset Aabybro forventes at blive afsluttet i juni 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125