23948sdkhjf

14.000 m² innovationscenter på vej mod udbud

Folkene bag det store nye innovationscenter i Skjern, Innovest, forbereder licitationen på entreprenøropgaven.
Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Jagten på hvem der skal opføre Innovest, Ringkøbing-Skjern Forsynings nye domicil der også skal fungere som innovationscenter, er på vej ind i den afgørende fase.

- Vi har haft arbejdsgrupper med medarbejdere fra Ringkøbing-Skjern Forsyning, fra Erhvervscenteret og fra undervisningsdelen til at se på, hvad innovationscenteret skal indeholde. Og nu tegner arkitekterne på, hvordan det skal se ud, forklarer Viggo Nielsen, formand for den erhvervsdrivende fond Ringkøbing Fjord Innovationscenter, der er del af konsortiet, som skal bygge centeret, til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Når tegningerne er endeligt godkendt - hvilket ifølge avisen ventes at ske omkring d. 8. juli - vil man begynde prækvalifikation af entreprenører til det 14.000 m² store projekt.

Navn på entreprenør til september
Udviklingen af Innovest er indtil nu gået slag i slag. Ved årsskiftet blev det offentliggjort, at arkitektfirmaet Årstidernes tegninger danner grundlag for centret. I marts blev ingeniørfirmaet Moe så udpeget som projektingeniør på byggeriet.

Læs mere: Årstiderne vinder 14.000 m² innovationscenter .

Viggo Nielsen forventer, at man til september vil have fundet entreprenøren til projektet, så man kan sætte spaden i jorden allerede i oktober.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095