23948sdkhjf

Massiv vækst i Dansk Boligbyg

Horsens-entreprenøren har på to år øget omsætningen med næsten 200 mio. kr. Senest er det lykkedes at vinde to markante projekter med i alt 421 boliger på havnen i Aarhus.
Dansk Boligbyg a/s med hovedkontor i Horsens og afdelinger i Hobro, Odense og Roskilde, har slået sig fast som en af landets markante entreprenører indenfor bolig- og institutionsbyggeri.

Årsomsætningen er inden for det seneste par år øget markant; først fra 344 mio. kr. i 2010/11 til 577 mio. kr. i 2011/12, og i det endnu ikke offentliggjorte 2012/13-regnskab runder virksomheden 630 mio. kr.

- Vi glæder os naturligvis over fremgangen i både ordrebeholdning og omsætning. Vi er yderst konkurrencedygtige, fordi vi har en flad organisation med meget dygtige og kompetente medarbejdere – samt et lavt omkostningsniveau. Gennem meget nøje udvælgelse af opgaver udnytter vi desuden vore kompetencer, erfaring og faglige dygtighed optimalt, siger direktør Ole Rasmussen.

Han fortæller, at Dansk Boligbyg aktuelt arbejder med godt 20 projekter, der er jævnt fordelt rundt om i landet. Blandt de mest markante er ”Havnehusene” og ”Kanalhusene” med i alt 421 boliger og cirka 30.000 m2 etageareal. Projekterne er vundet Luplau & Poulsen, Adept samt Niras, og skal begge opføres i den nye bydel på havnen i Aarhus. Hertil kommer bl.a. to plejehjem i henholdsvis Aalborg og Kolding. Sidstnævnte er i øvrigt det første plejehjem i Danmark, der skal opføres efter OPP-modellen

- Desuden har vi meget fokus på renoverings-projekter indenfor bolig- og institutionsområdet. Renovering er et område, vi vægter meget højt, siger Ole Rasmussen.

Byggeriet af ”Havnehusene” går i gang nu, og projektet skal afleveres til bygherren; Brabrand Boligforening, i 2015. ”Kanalhusene” opføres med start næste sommer, og afleveres ultimo 2016 til bygherren, der ”KPS Invest”.

Dansk Boligbygs årsrapport offentliggøres i forbindelse med generalforsamlingen, der finder sted ultimo juni. Virksomheden realiserede i 2011/12 et nettoresultat på 10,582 mio. kr.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11