23948sdkhjf

Børnecenter-opgaver skaber jobs hos Rødding-firma

Jørgen Poulsen Tømrer- og Snedkerforretning har vundet opgaven med at opføre et nyt børnecenter i Andst. Opgavens omfang sender arbejde videre til en lang række underentreprenører.
- Det er for vores virksomhed et større projekt, som betyder at vi skal invitere hele 16 underentreprenører ind som leverandører, siger indehaver af Jørgen Poulsen Tømrer- og Snedkerforretning, Brian Jessen, til ugeavisen.dk.

Opgaven på Andst Børnecenter, som tømrer- og snedkerfirmaet fra Rødding har vundet i indbudt licitation i konkurrence med fem andre firmaer, omfatter både nedbrydning af en eksisterende pavillon og SFO-bygning samt opførelse af et nyt børnehaveafsnit og ombygningsarbejde i den eksisterende skolebygning. I alt omfatter tilbygningen 604 m² bruttoareal samt 53 m² overdækket areal.

Fra 10 til 12 ansatte
Arbejdet i Andst sender ikke kun ekstra arbejde til underentreprenørerne. Projektet betyder også, at Jørgen Poulsen Tømrer- og Snedkerforretning er nødt til at udvider medarbejderstaben:

- Den positive synergi ved et sådant projekt er, at vi har kunnet genansætte to tømrer som vi ellers havde måttet afskedige på grund af en afmatning i byggesektoren, siger Brian Jessen til ugeavisen.dk.

Med nyansættelserne vil der være 12 mand beskæftiget i tømrer- og snedkerfirmaet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095