23948sdkhjf

Privat leverandør vinder i Solrød

Det bliver fremover OK Grøn Anlæg, som kommer til at stå for drift, vedligehold o.l. af Solrød Kommunes veje, grønne områder og snerydning.
Det besluttede Solrød byråd den 17. juni 2013, hvor vinderen af udbuddet af Vej og Park-opgaverne blev fundet. Der vil nu blive indledt forhandlinger med OK Grøn Anlæg om tildeling af kontrakten for en periode på tre år, med mulighed for yderligere to års kontrakt, hvis opgaverne løses tilfredsstillende.

I forbindelse med tildelingen hæfter borgmester Niels Hörup sig blandt andet ved, at vinderfirmaet har gjort sig gode overvejelser om fremtiden for de medarbejdere, der følger med opgaven over i firmaet, i overensstemmelse med lovgivningen.

Billigere end hidtil
OK Grøn Anlægs tilbud ligger godt en halv mio. kr. under det prisloft på cirka 11 mio. kr., tilbuddene skulle holde sig under. De fremtidige årlige omkostninger for løsning af Vej og Park-opgaver bliver nu lavere i forhold til nuværende drift. Ligeledes sælges materiel til en markedsværdi på ca. 2,1 mio. kr., og materielgården lejes af OK Grøn Anlæg.

Kontraktstart og virksomhedsoverdragelse foregår den 1. oktober 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078