23948sdkhjf

Kastrup A/S vinder ordre til 17 millioner

Sjælsø Gruppen har bestilt cirka 3.500 vindues- og dørelementer til et stort boligbyggeri, som over de næste to år skal opføres i København.
Kastrup A/S har netop sikret sig en stor ordre på levering af træ-alu elementer til et af Sjælsø Gruppens store projekter på Christianshavn i København.

Der er tale om en ordre på lige knap 17 millioner kroner, der skal leveres fra virksomhedens afdeling for træ-alu vinduer i Skive. I alt seks nye blokke med 458 lejligheder skal opføres – derfor leveres den store ordre i del leverancer løbende fra maj 2013 og frem til juli 2015.

- Vi er utroligt glade for aftalen med Sjælsø Gruppen. Det vil helt klart været med til at sikre stabilitet i produktionen og samtidig opretholde den nuværende høje aktivitet i vintermånederne de næste par år, siger direktør Lasse Kastrup.

Specialløsninger og et godt samarbejde gjorde udslaget
I et stærkt trafikeret område som Christianshavn er det vigtigt, at det fra start overvejes, hvordan beboerne kan lufte ud i boligerne, uden at være generet af støj fra trafikken. Mange af vindueselementerne fra Kastrup A/S er specialløsninger, der er udviklet med henblik på netop at reducere støj.

Specialvinduerne er sammensat af to vinduer, med to forskudte oplukkelige partier på henholdsvis inder- og ydersiden. Samtidig er der yderligere monteret et lydabsorberende materiale, på hver side af en luftspalte mellem de oplukkelige partier. Løsningen kaldes en lydsluse og reducerer støjen betydeligt, når vinduet står åbent. Den er etableret i et standard træ-alu vindue, men er udviklet specielt til Sjælsø--projektet.

Lydslusen stammer i øvrigt fra Vinterpaladset i Skt. Petersborg. Der er altså tale om en gammel løsning, som vinder frem igen i disse år på grund af isoleringsevnen og den støjdæmpende effekt, forklarer Lasse Kastrup.

Bygherre på projektet er PKA og Top Danmark, mens Sjælsø Gruppen står for udvikling og gennemførelse. Tegnestuen Vandkunsten er arkitekt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08