23948sdkhjf

Fem teams i spil til Skanderborg-projekt

Skanderborg Kommune har udvalgt de firmaer, der skal byde på Skanderborgs største byggeprojekt nogensinde.
C.C. Contractor A/S, Hoffmann A/S, KPC Herning A/S, NCC Construction Danmark A/S og Zublin Scandinavia A/S & Kemp & Lauritzen.

Disse firmaer står i spidsen for de teams, der er udvalgt valgt til at dyste om opførelsen af det nye administrationscenter og dobbelthal på Fælleden ved Skanderborg. Vinderprojektet udpeges til november.

I alt har 16 konsortier bød ind på opgaven. Samlet set repræsenterer de hele 66 firmaer, og borgmester Jørgen Gaarde (S) er glad for den store interesse:

- Så vidt jeg ved, er det første gang i Danmark, at administration og idrætscenter flytter under samme tag. Vi regner med at få fem spændende bud på et aktivt, fleksibelt og multianvendeligt hus, som også rigtig mange borgere får lyst til at bruge.

En god forretning
Idrætscentret bliver efter planen på godt 3.000 m² og skal indeholde en dobbelthal med tilhørende omklædnings- og servicefaciliteter. Der skal være mobile tribuner, så de to haller kan laves om til en opvisningsbane med plads til ca. 2.000 tilskuere. Det er planen, at centret både skal danne rammer om større idrætsbegivenheder og musik- og kulturarrangementer.

Det giver god mening at samle kommunens administration, som i dag er spredt på seks adresser. Beregninger viser det vil give en besparelse på mellem 9 og 12 mio. kr. årligt. Pengene kommer ind, fordi der bygges energivenligt, der spares på vedligeholdelse, og fordi det bliver muligt at effektivisere administrationen. Desuden sælges de fire gamle rådhuse. Det gør samlet set det nye administrationscenter til en rigtig god forretning.

Den kommunale administration får kontorfællesskab med Sydøstjyllands Politi. Skanderborg Kommunes største byggeprojekt nogensinde kan følges på www.skanderborg.dk/faelleden
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094