23948sdkhjf

Syv virksomheder flytter sammen

Et tæt samarbejde og erfaringer i Djurs Wind Power har ført til, at syv virksomheder er flyttet sammen i nyt kontor på Rømø Havn.
Torsdag den 20. juni blev døren til det nye kontor og det nye værksted åbnet af Davai A/S, TP Offshore A/S, Aalsrode Smede- og Maskinfabrik A/S, Murerfirma Rasmus Jakobsen A/S, El:con Grenaa A/S, Aalsrode Tømrerfirma A/S og Hvidesande Skibs- og Bådebyggeri A/S.

- Vi vil være en serviceenhed, der kan servicere de crewskibe og andre hjælpefartøjer, der skal bistå med opsættelsen af vindmølleparken, og vi vil bygge camps til serviceteknikkerne, forklarer Kim Olesen, direktør i Davai A/S og med i Djurs Wind Power.

Er stærkere sammen
De syv virksomheder vil være med, når der skal laves service på crewbåde, når nye kontorbygninger skal op, og når de tyske vindmøllerparker i Nordsøen skal serviceres og vedligeholdes.

- Vi er stærkere sammen end hver for sig, og derfor kan vi også lave den satsning, som kontoret og værkstedet på Rømø er. Vi er flere skuldre til at bære, og vi har til sammen rigtig mange kompetencer, siger murermester Klaus Jakobsen, fra Murerfirmaet Rasmus Jakobsen A/S.

Erfaring fra Anholt
Dør om dør vil de syv Djurs Wind Power-virksomheder nu sidde med Siemens Wind Power og det tyske WPD. WPD bygger i første omgang 80 møller i parken Butendiek, mens mange flere er planlagt.

- Virksomhederne i Djurs Wind Power kommer med erfaring og viden fra Anholt Havmøllepark, der skal udnyttes sammen med lokale håndværkere på Rømø. Vi skal lære hinanden at kende. Derfor inviterer vi til get-together fredag den 30. august på Rømø Havn, hvor et endnu stærkere netværk er på vej, siger tømrermester Bo Allermann, Aalsrode Tømrerfirma A/S.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113