23948sdkhjf

142 nye ungdomsboliger i Aalborg

Ejendomsselskabet Calum og det almene boligselskab Plus Bolig har netop stukket spaden i jorden til et større byggeri med p-kælder og ungdomsboliger.
Aalborg Kommune har i perioden i perioden 2009-2016 givet tilsagn til opførelse af cirka 4.500 ungdomsboliger i Aalborg. Første spadestik til 142 af disse er netop taget i Nyhavnsgade ved Stormgade.

Bygherrer på projektet er boligselskabet Plus Bolig og ejendomsselskabet Calum. Sidstnævnte står for det underjordiske p-anlæg.

Byggeriet opføres i seks og syv etager et stenkast fra det 17.000 m² store lejlighedskompleks Østerbro Brygge, som står færdigt i løbet af de kommende måneder. Det er HP Byg, der er totalentreprenør, mens Svend Poulsen A/S er totalrådgiver.

Ifølge Nordjyske Stiftstidende er den forventede indflytning berammet til studiestart i 2014. Facaden på det nye ungdomsboligkompleks opdeles i fire afsnit med mursten i farverne rød, gul, sandfarvet og mokka. De kommende beboere får fælles tagterrasse på toppen af det ene bygningsafsnit.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094