23948sdkhjf

Ny direktør i Køge-virksomhed

Fischer a/s har pr. 1. august ansat William Pio som administrerende direktør.
William Pio afløser Thomas Bendixen, der, efter 1½ år i spidsen for Fischer i Danmark, Norge, Sverige og Finland, nu avancerer til et job i Fischers hovedsæde i Tyskland.

Thomas Bendixen får fremover titel af Regional Director med ansvar for alle Fischers europæiske og mellemøstlige markeder – på nær det tyske og italienske marked, som fortsat ledes af de nuværende landechefer.

- Jeg glæder mig til de nye udfordringer i fischer-koncernen og er meget tilfreds med at kunne give nøglerne til Skandinavien videre til William Pio. Jeg er sikker på, at William med sin livslange erfaring fra byggevarebranchen kan tage dyblen op og udvikle fischers position og forretning videre, siger Thomas Bendixen.

William Pio kommer senest fra et job som Managing Director for Skandinavien hos Wienerberger A/S. Fischer Danmarks nye direktør har ledende stillinger i flere byggevarevirksomheder bag sig; herunder som General Manager i Ecophon A/S Saint Gobain, Country Manager hos Daloc A/S og salgschef hos Velux Danmark A/S. Den primære opgave i det nye job bliver at styrke og udbygge salget i samarbejde med nuværende og kommende forhandlere:

- Vores ressourcer i Fischer skal målrettes yderligere, så vi får et endnu bedre salg af dybler, skruer, befæstigelse og know how til håndværkere og til større projekter via forhandlerne, siger William Pio.

Fischer er en tysk, familieejet og -drevet virksomhed, som tog sit udgangspunkt i opfindelsen af den såkaldte S-dübel; den grå nylon dybel, som holder skruer på plads i murværk og beton. Det var denne opfindelse, som for mere end 50 år siden lagde grunden til en verdensomspændende virksomhed med 3.800 ansatte og et dagligt salg på mere end 14 mio. forankringsprodukter. Det er også disse produkter, som virksomhedens Nordiske organisation med omkring 60 ansatte beskæftiger sig med.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093