Byggeri DK Byggeri SE Licitationen Mester Tidende Træ og møbel Metal DK Energi DK
 

Nyt boligprojekt rykker nærmere i København

- Af Rasmus Gregersen

Aarhusianske Bricks har overtaget en grund nær Tuborg Nord i Hellerup og gør klar til et nyt boligbyggeri med schmidt hammer lassen som arkitekt.

Bricks A/S har, af det børsnoterede selskab Blue Vision A/S, erhvervet selskabet Strandpromenaden A/S i København med tilhørende grund, projekt og lokalplan.

Ifølge direktør Martin Busk er ambitionen at skabe nogle af de mest eksklusive privatboliger i København.

Læs også: NCC scorer ordre på 230 millioner i Aarhus

- Det er et ekstremt spændende projekt, vi, i samarbejde med schmidt hammer lassen, er ved at skabe, med en fantastisk og unik beliggenhed – ja, i vores optik, den bedste i København, med nærmeste nabo til det eksklusive og etablerede boligområde Tuborg Nord i Hellerup. Det er en optimal kombination af natur og kultur med stranden som en skøn oase og byen tæt på. Så markant en placering medfører et stort ansvar, som vi er klar til at tage. Det bliver yderst spændende at løfte det ansvar, det er, at udvikle og forskønne et område, som er fantastisk i forvejen, siger Martin Busk.

Boligerne vil blive sat til salg primo 2014, hvor opførelsen af byggeriet ligeledes forventes igangsat.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 24.693 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.
Følg os via:


Se alleLokalnyheder - Hele landet Ændre område
Se alleMedlemmernes egne nyheder

FAKRO udvider staben

26. maj 2015 10:35
FAKRO Danmark A/S

FAKRO er nu ved at have så godt fat i markedet, at organisationen skal tilføres flere kræfter for at kunne følge udviklingen.

Skal du finde en ny medarbejder – igen?

26. maj 2015 09:30
Profilpartners ApS

Det er både dyrt og ineffektivt, når en medarbejders an­sættel­sesfor­løb ophører efter kort tid, om det enten er fordi medarbejderen har fået nyt job el ...

Giv robotten et kram på Folkemødet

26. maj 2015 09:48
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Snart vil der være robotter på vores sygehuse, i vores plejehjem og på vores skoler. Mød un­dervis­ningsro­botten NAO, den japanske robotsæl Paro og kram ...